Nyheter på plats!

I våra lokaler i Göteborg har det arbetats flitigt de senaste dagarna för att få ut vårens nyheter till butikerna! Nu hittar du bland annat underlägget Spets och den söta vinstoppen Mr Ugly hos många av våra återförsäljare. Möt försommaren med spännande former och lekfulla produkter!


Piff i blomman

"Det är det lilla som gör det" eller "Less is more" - är ordspråk som jag verkligen tror på. Inte minst när det kommer till inredning och blommor. Därför måste jag passa på att tipsa er om hur man på ett enkelt och billigt sätt kan piffa upp en nivåbukett. Använd något av våra glasunderlägg och matcha färg med övriga blommor i buketten - så får du ett stilrent och spännande blickfång. Kontrasten mellan de levande blommorna och materialet silikon är häftig!



Foto & arrangemang: Emmy Ewertsson

ELLE mat & vin!

I senaste numret av ELLE mat & vin omnämns KG Design på hela två ställen, vilket vi är mycket glada för såklart. Denna gång är det glasunderlägget Pastill och äggkopparna i silikon som uppmärksammas lite extra! Och just äggkopparna passar ju ypperligt nu inför den stundande påsken - då det kommer ätas ägg som aldrig förr. I detta nummer av ELLE finner man även goda och enkla recept på nutidens påskmat, för den som vill testa något nytt - vi gillar!



Foto: Emmy Ewertsson

RSS 2.0