Here we are!

Nu är mässan igång och självklart vill vi dela med oss till er som inte har möjlighet att komma hit. Så här ser vår monter ut denna gång - träinslag blandas med vårens dova pasteller. Mr Uggly och Birdies samsas med vårens nyheter i en härlig kombination!




Monterbygge och sneakpeak!

Uppbyggnaden av vår monter på Formex börjar ta form och imorgon slås portarna upp för den stora mässan. Vi kommer visa vårens nyheter och bjuda på massor av inspiration - så missa inte att besöka oss i monter A:09:03. Nedan en liten sneakpeak på några av nyheterna samt en bild från uppbyggnaden av montern. Väl mött!

Formex nästa!


Vårens Formex-mässa handlar om våra fem sinnen - vi vill känna, lyssna, se, lukta och smaka. Vårt hem blir vår personliga moon board där vi samlar och arrangerar föremål som väcker minnen och känslor. Samtidigt blir vi allt mer drömska och poetiska vilket också avspeglar sig i våra hem. Det handlar mycket om lätta och luftiga material, sirliga former, tredimensionella effekter och transperenta ytor. När det kommer till färger är det lätt smutsade pasteller, sandbeige, grafitgrått och pärlemor som gäller. Välkomna att besöka KG Designs monter!


RSS 2.0