Hus & Hems vårfavorit

Tidningen Hus & Hem besökte Formexmässan och presenterade sedan sina vårfavoriter på deras hemsida - där vi hittade vår lilla flaskpropp Mr. Uggly (till vår stora glädje). Kul att den blev så uppskattad och att uggletrenden håller i sig!

Foto: Hus & Hem

Mr. Uggly i nytt format

Vår kära Mr.Uggly har åter igen fått en produkt i sitt register och denna gång i ett lite mindre, men ack så finurligt format. En praktisk och lekfull vinpropp som både passar vin-, öl- och saftflaskan. Ett perfekt sätt att hålla vinet fräscht eller hålla getingarna borta på sommaren. Mr.Uggly vinpropp kommer att finnas i flera olika färger och kosta ca 65 kronor. Vi presenterar denna och flera andra nyheter på Formexmässan som startar idag - ni hittar oss i hall B monter 01:03.


Foto: Emmy Ewertsson

Spetsig nyhet!

Nu är det dags att presentera årets första nyhet från KG Design, nämligen glasunderlägget SPETS. En vacker och användbar produkt/detalj med inspiration från spets- och virkade dukar. Det romantiska utseendet i kombination med materialet silikon ger ett unikt och härligt uttryck. Glasunderlägget kommer att lanseras i flera olika färger, kosta cirka 20 kr och dyker upp i butik och webshop under våren. Denna läckra nyhet kommer även presenteras på Formexmässan som drar igång på torsdag!






Foto: Emmy Ewertsson

Mot ljusare tider



Idag föll det åter igen stora vita flingor utanför fönstret och denna gången kunde jag inte annat än sucka. Jag vill ha vår, värme och sol! För att påskynda vårens ankomst kan man alltid fräscha till i hemmet med ljusa, härliga kulörer - gul och lime!

Diskhandduk Mr. Uggly 59 kr
Glasunderlägg Blomma 19 kr
Durkslag 139 kr
Grytlapp 59 kr
Kruka silipot 89 kr
Knivmagnet 75 kr


Du hittar alla produkterna i vår webshop!

En liten smygtitt...



God fortsättning på det nya året! Vi på KG Design tackar för det gångna året och ser nu fram emot ett nytt, spännande år med många spännande nyheter och händelser. Självklart kommer vi att fortsätta hålla er uppdaterade både här på bloggen och på facebook. Nya tider, nya tag och nya drömmar!

RSS 2.0