Det är HÄR vi håller till!

Sveriges framsida - Göttlaborg! Även KG Designs födelsestad och det kom också att bli den stad vi växer i, varje dag. Vi har ju missat att visa er vart vi håller till! Det är alltså i dessa lokaler vi bland annat smider planer på nya & spännande produkter! Här flödar inspirationen för det mesta (alla drabbas vi ju av idétorka ibland) och det är här det dagliga och ständiga (läs:underbara) arbetet med företaget fortskrider. Som ni ser får vi med nöje trängas lite med Mr.Uggly i alla dess former, Triplets ljusstakar och en hel uppjö av silikoniga produkter. Vi trivs på jobbet!


Foto: Jorge Peyrau

Premiär: Ny & fräsch hemsida

Äntligen! Vi har jobbat som galna iglar de senaste veckorna och nu kan vi stolt presentera vår nya & fräscha hemsida! Här presenteras bland annat alla vårens nyheter - så kika in och inspireras. Hemsidan kommer utvecklas ytterligare under våren och framöver kommer ni även kunna handla våra proukter där. Hoppas ni gillar den lika mycket som oss! Och en stor kram på alla hjärtans dag såklart!

Eftersom vi legat lite lågt med bloggningen under det intensiva arbetet med hemsidan, slog det mig att jag glömt visa er hur vår monter såg ut under Formexmässan - så här kommer lite smakprov!



Foto: Jennie Josefsson

RSS 2.0