En glimt från Lisebergs julmarknad

För er som inte har tillfälle att besöka oss på Lisebergs julmarknad kommer här lite inspirationsbilder!
En kärlekshistoria har blivit sann!Nu finns vi äntligen också på Facebook, där vi håller er uppdaterade med nyheter, erbjudanden och mycket annat skoj! Gilla oss här för att inte missa något!

KG Design på LisebergPå fredag den 12 november är det stor premiär för Jul på Liseberg, där det bjuds på härlig julstämning. På Sveriges största julmarknad kan man gå på klappjakt bland julpynt, hantverk och annat som hör julen till. I DesignTornet hittar du oss på KG Design och våra silikonprodukter för hemmet. För mer info och öppettider, besök Lisebergs hemsida här.

Mr. Uggly i fokusFinns det någon gräns för vad man kan rama in? Nej tycker vi! Bara resultatet blir lyckat så spelar innehållet ingen större roll. Därför hurrar vi högt för duktiga Malin med bloggen Inspiration&design som har pysslat ihop en Mr.Uggly-tavla med hjälp av vår disktrasa och en loppisram. Detta är ett övertygande bevis på att även en disktrasa kan göra sig bra inom ramen. Och om man önskar en större version av Mr.Uggly på väggen är vår diskhandduk det perfekta alternativet!

RSS 2.0